Over bloem vierenveertig

Bloemen op bestelling: beste kwaliteit en originele concepten

Bij Bloem Vierenveertig kan je terecht voor alles wat bloemen betreft, op bestelling. Wij hebben geen fysieke bloemenwinkel met kant-en-klare stukken, maar wel een atelier waar we boeketten, bloemstukken en bloemdecoratie op bestelling uitwerken.

Dat is een bewuste keuze: door op aanvraag te werken…

  • … kunnen we de kwaliteit van onze bloemen garanderen. We staan bekend om de versheid van onze boeketten en bloemstukken, en daar zijn we trots op!
  • … kunnen we erg flexibel zijn en luisteren naar jouw specifieke wensen en voorkeuren. Wens je een bepaalde bloemsoort, kleurenpalet of stijl? We kopen onze bloemen aan in functie van wat jij vraagt, niet omgekeerd.
  • … is elke creatie origineel. Bij ons geen bandwerk, we gaan altijd aan de slag op basis van de vraag van onze klanten. Daarin vinden we ook juist onze passie!

Kortom, de beste kwaliteit en unieke stukken, helemaal naargelang jouw wensen: daar kan je bij Bloem Vierenveertig op rekenen!


Heb je vragen over ons of onze bloemservices?

In onze FAQ beantwoorden we alvast de meest voorkomende vragen!


What's in a name: het verhaal van 'bloem vierenveertig'

Toen ik een aantal jaar geleden als florist aan de slag ging, doopte ik mijn zaak tot 'bloem vierenveertig'. Naast de vanzelfsprekende link met bloemen gaf ook het huis waar ik toen woonde daarvoor de inspiratie: het huisnummer 44 sprak me aan en was een mooi herkenningspunt voor mijn klanten. Bovendien bevatte mijn zaak als tuinarchitecte, '44green', ook diezelfde link. Kortom, voor prachtige boeketten en bloemstukken ben je op nummer vierenveertig aan het goede adres!

Intussen heeft Bloem Vierenveertig een nieuwe thuis gekregen in het landelijke Reninge. Het huisnummer van ons atelier is niet langer '44', maar 'Bloem Vierenveertig' naam behoud ik graag. Het verwijst naar daar waar het voor mij allemaal begon als florist. En die historiek, inclusief alle magnifieke boeketten en bloemstukken die ik sindsdien mocht maken, koester ik.

Dus: van harte welkom bij Bloem Vierenveertig in de Zwartestraat nummer 3 te Reninge!

Het gezicht achter bloem vierenveertig

De gepassioneerde florist, creatieve geest en drijvende kracht achter Bloem Vierenveertig, dat ben ik, Aurore Simon

Ik startte 15 jaar geleden mijn pad binnen alles wat 'groen' is als tuinarchitecte, maar voltooide daarna eveneens een opleiding tot florist om mijn passie hélemaal te kunnen waarmaken. Intussen heb ik al heel wat boeketten, bloemstukken en bloemdecoraties op de teller staan, en heb ik al heel wat feesten en evenementen mogen aankleden. 

En ik hoop er nog veel meer te mogen doen…