Bloemdecoratie en -styling voor feesten en evenementen

Jouw huwelijksfeest, een doopfeest of babyborrel, communiefeest of lentefeest, of eender welke bijeenkomst met de familie of feest met vrienden? Wij werken boeketten, bloemstukken en bloemdecoratie uit voor verschillende gelegenheden en stylen het volledige evenement naargelang het gewenste thema.

Van uitwerken van het concept in nauw overleg, samenstellen van de bloemen en decoreren van het event zelf, wij verzorgen de bloemstyling van jouw feest van A-Z zodat jij van je dag kan genieten!

Wij decoreren evenementen over heel België. Interesse? Ontdek hieronder alvast meer, en laten we een verkennend gesprek inplannen om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken!

Huwelijksfeesten

De mooiste dag van je leven verdient de meest magnifieke bloemen… We helpen je graag om jullie huwelijksfeest de aankleding van jullie dromen te geven.

Je kan bij Bloem vierenveertig terecht voor de volledige bloemstyling- en decoratie van jullie trouwfeest. Van bruidsboeket en corsage tot tafeldecoratie, bloemen in het stadhuis, de kerk en/of de feestzaal… Wij luisteren naar jullie wensen en vertalen dit in de mooiste huwelijksdecoratie met bloemen.

Een sprookjesachtig of net heel modern bruidsboeket? Fan van een klassieke decoratie in traditionele zachte kleuren of eerder een nonchalante bohémien stijl met een bont kleurenpalet? Alles kan!

Wij gaan altijd aan de slag op jullie maat en met alle budgetten. Aarzel dus niet om ons te contacteren, we horen graag jullie verhaal en geven jullie grote dag met plezier het juiste vleugje bloemenmagie.

Doopfeesten en babyborrels

Van schattige en zachte bloemstukken tot vrolijke en levendige arrangementen, we fleuren graag jouw doopfeest of babyborrel op!

Communiefeesten en lentefeesten

Een communiefeest of lentefeest staat synoniem voor groei… Wat beter dan bloemen om het feest te decoreren! We stemmen de decoratie helemaal af op het thema van het feest en denken out-of-the-box voor een stijlvolle, maar toch speelse bloemstyling.

Familiebijeenkomsten

Grote familiebijeenkomst, voor welke gelegenheid dan ook? Een bloemetje hier en daar zorgt meteen voor een aangeklede locatie! Denk maar aan kleine en elegante bloemstukken op tafel, een feestelijk bloemstuk als eyecatcher in de ruimte, een verrassingsboeket voor de gevierden… Het tilt je feest meteen naar een hoger niveau!

Uitvaart of afscheidsviering

De juiste bloemen kunnen troost en schoonheid brengen tijdens moeilijke tijden. 

Wij verzorgen serene, ingetogen altaarstukken, rouwstukken en grafstukken die we met zorg en respect samenstellen.