FAQ

Heb je vragen over ons of onze bloemservices?

Hieronder beantwoorden we alvast de meest voorkomende vragen! Geen antwoord op jouw vraag gevonden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag verder.


1. Hoe kan ik een boeket of bloemstuk bij jullie bestellen?

Via mail, telefoon of ons bestelformulier kan je ons jouw bestelling doorgeven. Laat je gegevens achter en geef jouw voorkeuren mee, en dan contacteren wij jou terug met de bevestiging. Daarna gaan we aan de slag!

Gebeurt het trouwens dat je geen antwoord krijgt op jouw mail of formulier? Dat is zeker niet de bedoeling want wij proberen altijd heel snel op berichten en bestellingen te reageren. Helaas kan het soms toch gebeuren dat iets in onze spamfolder belandt en we jouw mail niet onmiddellijk te zien krijgen. Aarzel in dat geval niet om ons te bellen.

2. Hoeveel dagen op voorhand moet ik een boeket of bloemstuk bestellen?

Idealiter bestel je minstens twee dagen op voorhand jouw boeket of bloemstuk via mail, telefoon of ons bestelformulier. Zo kunnen we jou zeker helpen én verse bloemen garanderen. Langer op voorhand kan uiteraard ook steeds, dan plannen we dit gewoon in.

Heb je toch een last minute bestelling? We doen altijd ons best om jou alsnog te helpen met mooie én verse bloemen. In dat geval vragen we je om ons op te bellen, zodat we jouw vraag meteen ontvangen en kunnen beantwoorden.

3. Hebben jullie een fysieke winkel?

Neen, bloem vierenveertig heeft geen fysieke bloemenwinkel met kant-en-klare stukken. Wel hebben we een atelier waar we boeketten, bloemstukken en bloemdecoratie op bestelling uitwerken. We hebben hier bewust voor gekozen en willen zo steeds met verse bloemen werken, flexibel zijn en luisteren naar jouw specifieke wensen en voorkeuren.

Uiteraard kan je je zeker uitgebreid laten inspireren door de vele beelden van realisaties op onze website en sociale mediapagina's. En hoor je graag wat de mogelijkheden zijn, dan kan je ons steeds contacteren, we helpen je graag verder!

4. In welke regio zijn jullie actief?

Aangezien ons atelier zich in Reninge nabij Ieper bevindt, is bloem bierenveertig hoofdzakelijk actief in West-Vlaanderen. Evenementen met een totale bloemdecoratie en -styling, zoals een huwelijksfeest, kunnen we in heel België voorzien. En uiteraard kan je steeds bestelde bloemstukken en boeketten op afspraak afhalen in ons atelier, waar je ook van komt!

5. Leveren jullie bloemen aan huis?

Op aanvraag en vanaf € 50 leveren wij boeketten en bloemstukken aan huis in West-Vlaanderen. Afhankelijk van de afstand kan hiervoor een leverkost gevraagd worden, maar dit geven we altijd transparant mee bij de bevestiging van jouw bestelling.

6. Kan ik een factuur krijgen van mijn bestelling?

Je kan een factuur krijgen van je bestelling, geen probleem. Geef ons jouw bedrijfsgegevens (naam, adres, BTW-nummer) door bij het plaatsen van je bestelling en geef aan dat je een factuur wenst, wij doen de rest.